<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

we gaan beginnen .......


Donderdag was mijn klaplong genezen en werd ik na vier dagen bevrijd van de drain die ze in mijn lichaam geplaatst hadden. Heerlijk om weer te kunnen douchen en haar wassen.

Vrijdagochtend ruim de tijd genomen want 's middags gaan ze een lijntje trekken voor de toediening van de chemo. Maar plotseling kon ik al om half 12 mee en er was me nog niets uitgelegd over hoe en wat. Dat werd in de behandelkamer gedaan en op zich viel de ingreep erg mee. Er loopt een heel dun pijpje via de halsslagader wat ze onderhuids naar de bovenkant van de borst laten lopen. Daar wordt voortaan de chemo-kuur op aangesloten en soms ook bloed afgenomen. Want dat hebben ze veeeel nodig. Maar met de verdovingen was ik er toch behoorlijk suf van en tegen 16 uur kwam ik weer een beetje bij. Maar weer een stapje verder.

's Avonds de uitleg over het wel en wee van mijn behandelplan en de eventuele bijwerkingen met mijn familie op de app, want het is weer heel wat wat je te horen krijgt. En wat ben ik dan blij dat deze techniek nu bestaat. Want 8 oren horen meer dan 2.

En dan de grote dag van de start, ja je moet het maar over je heen laten komen. Om 11.10 uur werd hij aangelegd en om 11.21 uur piepte hij al dat hij leeg was. Peanuts, geen pijn, misselijkheid, alleen heel veel strenge regels waaraan je je moet houden om infectie tegen te gaan. Want de weerstand gaat zakken naar 0.

's Middags een klein feestje want de vriendinnen kwamen op visite met cake en slagroom. Jammie, jammie. En vooral veel knuffelen, heerlijk. Ook even over iets heel anders praten.

Ik kan er voor een week tegenaan. Laat ze de boel maar verslaan daarbinnen, maar niet teveel goede celletjes ajb.
07 Maart 2020 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam Jeannette Clement @ 14:51 14-Mar-2020
Nou Marion dat was even een bommetje die je liet vallen.
Blijf vooral zo positief, zal niet altijd lukken maar ga ervoor.
Goed dat je dit deelt, dat geeft iedereen de kans om te reageren. Heel veel sterkte en ik hoop dat je weer spoedig komt zingen. (alhoewel op dit moment maar even niet)
gr. Jeannette

Naam Marion @ 21:38 13-Mar-2020
@Martha, het is mij natuurlijk ook overvallen want het komt gewoon zo uit de lucht vallen. En dan valt het ook niet mee hoe je het beste dit toch discreet naar buiten wil brengen. Mia heeft me geweldig geholpen. Zeker zou ik snel weer naast je staan om te zingen want ik voel me echt thuis bij jullie koor. Bovendien ben ik gek op de franse taal. Ik ga hard knokken en met veel steun om me heen hoop ik deze rare, zeldzame ziekte te overwinnen. Maar de medicijnen moeten het doen. Groetjes aan iedereen van CQ-koor.

Naam Martha Buermans @ 21:11 12-Mar-2020
Jeetje Marion.... dat was ff schrikken!! Wel supergoed dat je iedereen op de hoogte houdt, want iedereen leeft heel erg met je mee natuurlijk!! Ik merk dat je er helemaal positief in staat en dat is al een groot gedeelte van de bijdrage voor de genezing!Ik hoop van harte dat je over een tijdje weer zingend naast me staat... Heel veel sterkte!
Gr. Martha, je buurvrouw van CQ

Naam Marion @ 10:26 11-Mar-2020
@Hans J. Goh, mooi vooruitzicht Hans, geniet ervan. Af en toe fotootjes sturen op Whatsapp he. Ja, eerst wordt alles afgebroken en dan weer opgebouwd voor de nieuwe ik, 2.0. Fijne vakantie, mag alleen virtueel knuffelen.

Naam Marion @ 09:40 11-Mar-2020

Naam Marion @ 09:39 11-Mar-2020

Naam Marion @ 09:38 11-Mar-2020

Naam Hans J @ 09:05 11-Mar-2020
Hoi Marion, ik hoop dat ze je niet teveel laten verzwakken. Genees maar snel want inderdaad het leven is te mooi. IK ben de komende 3 weken op reis in Ecuador en zal daar je blog blijven volgen. Knuffel

Naam Marion @ 19:11 07-Mar-2020
Is nog maar t begin ...

Naam Frans Verbeek @ 18:55 07-Mar-2020
Hoi Marion, even tussen het koken door. We eten laat. Goed dat je dit doet. Je schrijft duidelijk en is lekker leesbaar. Ik hoop dat je het volhoudt tot je weer beter bent. Dan lijdt je niks. Veel sterkte zet hem op. We zien elkaar weer in T.

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

Test
Dit is een tekstje
post- en bezoekadres

test
Toch even zoeken. Nu staat mijn tekst niet bij mijn reactie.